Automatische deuren zijn veel meer dan een manier om binnen te komen. Automatische deuren nodigen bezoekers uit om binnen te komen. Ze zijn het visitekaartje van je bedrijf. Of het nu een winkel, kantoorpand, instelling of ander openbaar gebouw is; met automatische deuren zorgt u dat iedereen zich welkom voelt. Oók mindervaliden!

Het kiezen van de juiste automatische deur is soms niet zo makkelijk als het lijkt. Een automatische draaideur die verkeerd is geïnstalleerd kan weigeren te sluiten, bijvoorbeeld als deze vol in de wind staat, of wanneer er binnen het pand sprake is van overdruk. En vergeet ook niet aan de veiligheid te denken bij de keuze voor automatische deuren. Goede automatische deuren beperken de zuurstoftoevoer, terwijl ze een snelle evacuatie niet in de weg staan. Automatischedeuren24.nl verkoopt en installeert verschillende typen automatische deuren. We doen dit al meer dan dertig jaar, waardoor we een antwoord hebben op alle vragen waar u mee te maken heeft.

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren zijn voor veel bedrijven de eerste keuze. De deuren glijden soepel opzij, waardoor de bezoeker vrij kan doorlopen. Heeft u weinig ruimte aan de zijkanten van de deuropening? Telescopische schuifdeuren zijn de oplossing.

Automatische draaideuren

Voor draaideuren heeft u de keuze uit twee verschillende typen automatische deuren. Ten eerste zijn er de (bij kinderen zo populaire) draaideuren die we veel zien bij hotels, stations en ziekenhuizen. Maar ook de traditionele deuren die openzwenken kunnen worden uitgevoerd als automatische deuren.

Retro-fit

Het is ook mogelijk bestaande deuren uit te rusten met een automatisch openingssysteem. Dit noemen we retro-fit. U hoeft de bestaande deuren dus niet te vervangen door nieuwe automatische deuren. Of het ombouwen van uw bestaande deuren naar automatische deuren voor u een goede oplossing is, hangt af van uw bedrijfssituatie. Onze experts adviseren u hier graag over.

 

Opties voor alle verschillende typen automatische deuren

De verschillende typen automatische deuren kunnen worden voorzien van verschillende extra’s.

Automatische vergrendeling

Alle automatische deuren worden standaard voorzien van een automatische vergrendeling. Daarmee weet u zeker dat uw pand goed is afgesloten.

Inbraakwerend

De automatische deuren goed op slot doen is stap één, maar inbrekers laten zich door een slot alleen niet tegenhouden. Daarom kunt u bij de verschillende typen automatische deuren kiezen voor een inbraakwerend glas.

Automatische deuropener

Het is belangrijk dat uw automatische deuren inbraakwerend zijn. Maar bij calamiteiten moeten mensen het pand zo snel mogelijk kunnen verlaten. Automatische deuren moeten daar wel bij helpen. Dankzij slimme technologie kunnen de verschillende typen automatische deuren bijdragen aan een versnelde evacuatie. Met één druk op de knop gaan alle automatische deuren uit zichzelf (naar buiten) open.

Betrouwbare automatische deuren

Voor alle verschillende typen automatische deuren en poorten, in elke situatie, bent u bij Automatischedeuren24.nl op de juiste plek. We hebben al 30 jaar ervaring en hebben in die tijd bijna alles al een keertje gezien. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. De producten in ons assortiment zijn van topmerken zoals Ditec en Erraka, maar dan voor een scherpe prijs. De installatie voeren we binnen één werkdag uit, met een minimum aan overlast. En ook het onderhoud van uw automatische deuren kunt u gerust aan ons overlaten.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.