Elektrische schuifdeur

Elektrische schuifdeur

Wageman is uw vakman als het gaat om automatische schuifdeuren, deuropeners en schuifdeurautomaten; ex- of inclusief montage. We leveren de automatische schuifdeuren in vele kleuren en maten en ze zijn geschikt voor diverse doeleinden.

Automatische schuifdeuren worden veel gebruikt in zorginstellingen, kantoren, ziekenhuizen en winkels. Ook zijn de deuren zeer geschikt voor een binnenomgeving, bijvoorbeeld als deur naar een magazijn of in een huis voor minder valide bewoners.

De elektrische schuifdeuren zijn zeer efficiënt en houden de kou buiten en de warmte binnen. De montage verzorgen we graag voor u. Bel voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Automatische-Schuifdeur

Wij werken met:

logo erreka
Engel-rozen-elektrische schuifdeur

Snelle doorstroom van bezoekers

Voor een gebouw waar de hele dag bezoekers in en uitlopen is er geen betere oplossing dan automatische schuifdeuren. Bij een supermarkt kun je als bezoeker de winkel bijvoorbeeld verlaten zonder je handen van het wagentje af te halen. Hierdoor kunnen in dezelfde tijd veel meer mensen de winkel betreden en verlaten.

Een ander voordeel is dat ze meestal transparant zijn. Gebruikers aan beide zijden zien elkaar en dat verkleint de kans op ongelukken. De deuren gaan bovendien zover open dat bezoekers elkaar probleemloos kunnen passeren. Sensors aan de binnenzijde van de deuren zorgen ervoor dat ze lang genoeg open blijven staan.

Meer rendement uit smalle doorgang

Schuifdeuren met een telescopisch ontwerp zijn bijzonder effectief bij kleine ruimtes en grote bezoekersaantallen. De deurhelften glijden automatisch zijwaarts in hun behuizing en nemen nauwelijks ruimte in. Daardoor blijft er maximale ruimte over voor bezoekers om een pand te betreden of te verlaten.

Automatische schuifdeur vergroot sfeer en veiligheid

De meeste automatische schuifdeuren zijn gemaakt van stevig glas. Hierdoor zijn ze robuust en laten ze toch voldoende licht door. Door de toevoeging van geavanceerde sensors gaan ze direct open als een bezoeker een pand wil betreden of verlaten, of de stroom onverwacht uitvalt. In geval van een noodsituatie kunnen omstanders de deuren handmatig openen om het pand zo snel mogelijk te verlaten. Er zijn dus geen veiligheidsrisico’s.

Energiebesparing

Omdat automatische deuren zo snel open en dicht gaan verliest een pand nauwelijks warmte. Als eigenaar bespaar je hiermee aanzienlijk op je energierekening, want de temperatuur blijft op een aangenaam niveau voor de aanwezigen.

Ook voor het luchtklimaat van een kantoorpand zijn automatische schuifdeuren een must, helemaal als je speciale aanpassingen laat maken door een gespecialiseerd bedrijf. Een gezonde binnenlucht verhoogt de productiviteit en verlaagt de kans op gezondheidsklachten. Schuifdeuren beïnvloeden het luchtklimaat minimaal.

Esthetisch

Automatische schuifdeuren zijn tot slot gewoon mooi. Vooral bij gebouwen met een modern en ongebruikelijk ontwerp maken ze het plaatje af en zorgen ze voor een unieke en eigentijdse uitstraling.

Motion 4 techology
Automatische deur restaurant
Automatische deur toilet
Automatische glazen deur kantoor
Automatische deur tandarts

Motion4 motortechnologie

Met Motion 4 lineaire motortechnologie kunt u niet alleen uw bestaande deuren upgraden naar automatische schuifdeuren. Deze technologie is ook beschikbaar voor gordijnen, ramen, projectmeubilair en andere industrieën.

Naarmate domotica, automatisering van de eigen woning, steeds populairder wordt, is dit een zeer interessante optie om het comfort van uw eigen huis te verhogen.

Automatiseer gordijnen om open te gaan op het moment dat u wakker moet worden, open automatisch een venster wanneer de temperatuur of vochtigheid te hoog wordt en het buiten koeler is, laat de schuifdeur automatisch openen wanneer u of een familielid nadert en veel meer opties om deze innovatie toe te passen.

Vaak gaat dit samen met eenvoudige software die u op uw telefoon of tablet kunt gebruiken, dus waar u ook bent, u kunt de situatie in uw eigen huis beheren.

Innovatief

Elk jaar worden er nieuwe innovaties ontdekt, de nieuwe operator is momenteel slechts 50 mm hoog. Alle elektra zit in deze rail evenals de eerder genoemde communicatie met WiFi en Bluetooth, zodat u de meeste mobiele apparaten kunt gebruiken om ze te bedienen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een knop naast de deur, zodat u deze handmatig kunt openen zonder uitgebreide technologie.

Persoonlijk

Alle factoren met betrekking tot deze deuren en ramen kunnen worden aangepast aan uw eigen persoonlijke wensen. Zoals de openingssnelheid, de openingsrichting, de tijd dat deze open blijft, gevoeligheid voor objecten en meer.

U krijgt dus altijd de deur, het raam, het gordijn of een andere toepassing die het beste bij u past. Bovendien is alle motortechnologie stil en vereist het een minimum aan onderhoud om in perfecte staat te blijven.

Wageman verzorgt de installatie en het onderhoud van deze Motion4 technologie.

Bent u geïnteresseerd in deze technologie voor uw eigen huis of bedrijf? Neem contact op met onze experts voor een vrijblijvende offerte en een overzicht van de beste opties voor uw situatie.

Automatische schuifdeuren bestellen, waar moet je op letten?

Je vindt tegenwoordig nauwelijks bedrijfspanden zonder elektrische schuifdeuren. De deuren bieden gemak aan bezoekers en besparen pandeigenaren geld. Een goede elektrische schuifdeur uitkiezen is echter niet makkelijk en een enkele grote spelers domineren de markt en houden de prijen vaak kunstmatig hoog. Waar moet je op letten bij de aanschaf?

1. Kosten

Veel mensen kijken bij het kopen van automatische schuifdeuren naar de goedkoopste uitvoering. Er komen echter meer bedragen bij kijken, zoals:

A. Aanschafprijs. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het materiaal en de verwerkte technologie in de deuren. Er zijn ook verschillende grote spelers die
wereldwijd opereren en grote marketingbudgetten spenderen. Hun deuren zijn niet per se het beste en ze willen hun investeringen wel terugverdienen. De rekening betaal jij als consument.

B. Installatiekosten. Hoewel je een automatische deur zelf kunt installeren, valt dit niet aan te raden. Het is specialistisch werk en om de deur perfect te laten werken kun je het beste de hulp inroepen van een expert. De kosten variëren en de tijdsduur loopt uiteen van een uurtje tot een hele dag.

C. Bediening. Automatische deuren verbruiken de nodige energie en dit kun je het beste vooraf in kaart brengen. Hoeveel ga je maandelijks betalen voor het verbruik en het optimaal laten
functioneren van de elektrische schuifdeuren?

Veiligheid

Kijk ook kritisch naar de verschillende veiligheidsopties van de schuifdeuren. De meeste deuren hebben een sensor, waardoor ze automatisch als een iemand deze passeert. Verdiep je daarnaast in de kwaliteit van de sensor, of laat je voorlichten door een ervaren monteur. Je moet er niet aan denken dat er iets mis gaat…

Uitstraling

Het ontwerp en de uitstraling van een automatische zijn belangrijk. Een deur is het centrale toegangspunt tot een gebouw en alle bezoekers zien hem. Het bepaalt ook meteen welk gevoel bezoekers bij de locatie hebben. Vooral als je automatische schuifdeuren zakelijk gebruikt is het daarom onverstandig om alleen naar de prijs te kijken. Een aantrekkelijker gebouw levert vaak meer
bezoekers en klanten op, en dan verdien je de investering weer terug.

De juiste automatische deuren kiezen? Neem de tijd

De juiste elektrische schuifdeuren kopen vergt een flinke investering. Ga daarom niet over een nacht ijs en verdiep je goed in de verschillende mogelijkheden. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken, neem dan contact op met Tonny Wageman van Automatischedeuren24.nl. Hij beantwoordt je vragen graag en vrijblijvend.

Wat zijn de voordelen van een elektrische schuifdeur?

Elektrische schuifdeuren bieden verschillende voordelen, waaronder verbeterde veiligheid, gemak en comfort, energie-efficiëntie en een professionele uitstraling van het pand.

Welke soorten elektrische schuifdeuren zijn er?

Er zijn verschillende soorten elektrische schuifdeuren, zoals enkele schuifdeuren, dubbele schuifdeuren en telescopische schuifdeuren. Elk type heeft zijn eigen voordelen en kan worden gekozen op basis van de specifieke behoeften van het pand.

Kunnen elektrische schuifdeuren worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, elektrische schuifdeuren kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften van het pand. Zo kunnen deuren worden uitgerust met speciale veiligheidssystemen, zoals sensoren die obstakels detecteren en de deuren stoppen als er iets in de weg staat.

Zijn elektrische schuifdeuren veilig?

Ja, elektrische schuifdeuren zijn veilig. Ze zijn uitgerust met sensoren die obstakels detecteren en de deuren stoppen als er iets in de weg staat. Bovendien voldoen ze aan veiligheidsnormen en zijn ze ontworpen om te voorkomen dat mensen bekneld raken tussen de deuren.

Hoe worden elektrische schuifdeuren geïnstalleerd?

Elektrische schuifdeuren worden geïnstalleerd door professionele installateurs die ervaring hebben in het installeren van elektrische schuifdeuren. Het proces omvat het uitvoeren van een site survey, het ontwerpen van de deuren en het installeren van het railsysteem, de hardware en software.

Hoe onderhoud ik elektrische schuifdeuren?

Elektrische schuifdeuren moeten regelmatig worden onderhouden om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Dit omvat het controleren van de sensoren en mechanische onderdelen, het smeren van de deurmechanismen en het vervangen van versleten onderdelen. Het is aanbevolen om een professionele onderhoudsdienst in te schakelen om ervoor te zorgen dat de deuren veilig en efficiënt blijven functioneren.