“My home is my castle”, zeggen ze in Engeland weleens. Mensen vinden het fijn om een eigen plekje te hebben en dit plekje willen we graag beschermen tegen ongewenste gasten. Dit kan tegenwoordig met een elektrische poort.

In de prehistorie bouwden we hekken van stokken, in de Middeleeuwen een kasteel met slotgracht. Tegenwoordig zijn we iets verfijnder en bouwen we een mooi en sierlijk hekwerk of een prachtige muur rond ons terrein.

Daarbij hebben we vaak extra aandacht aan de toegangspoort. Deze toegangspoort moet er mooi uitzien, want het is tenslotte het visitekaartje van ons huis. We willen bij thuiskomst iets moois zien en ook vinden we het fijn als onze gasten op een prettige manier verwelkomd worden. Maar hierbij willen we natuurlijk niet inboeten op veiligheid. Met een elektrische poort heeft u het beste wat u maar kunt krijgen. We noemen vijf voordelen.

Elektrische poorten

#1 Veiligheid

Een elektrische poort is volledig geautomatiseerd. U kunt dus nooit vergeten om het hek te sluiten. De poort wordt alleen geopend als u dat wilt. Zo houdt u volledige controle over wie uw terrein betreedt.

#2 Meer privacy

Misschien heeft u wel eens verhalen gehoord van bewoners van de Zaanse Schans, Volendam of de Amsterdamse hofjes over de nieuwsgierigheid van bezoekers. Maar het is écht niet alleen in de toeristische plekken dat mensen de verleiding niet kunnen weerstaan om eventjes door het raam te gluren. Een elektrische poort geeft een heel duidelijke boodschap af: dit is privé terrein.

#3 Comfort

Stel u voor: u komt net van een belangrijke meeting. Het heeft een hoop voorbereiding gekost en ook tijdens de meeting heeft u de hele tijd uw aandacht erbij moeten houden. Maar de deal is rond.

Tevreden rijdt u weer naar huis, maar onderweg begint het zachtjes te waaien en te regenen. Tegen de tijd dat u thuiskomt, komt de regen met bakken uit de hemel. Heeft u na zo’n zware dag zin om de regen in te gaan om de poort te openen en te sluiten?

Natuurlijk niet. Met een elektrische poort hoeft u alleen maar de juiste knop op de afstandsbediening in te schakelen en u kunt zo naar binnen rijden. Het is zelfs mogelijk om uw auto(‘s) uit te rusten met een transponder, waardoor de elektrische poort u al herkent en uit zichzelf opengaat.

Elektrische poort

#4 Betaalbare installatie

Het automatiseren van een hek, schuifhek of poort is verrassend betaalbaar. Dankzij jarenlange ervaring weten we precies welke automatiseringssystemen het beste passen bij uw poort of hek. Afhankelijk van het gewicht van de poort, de gewenste aandrijving en de weersinvloeden op uw locatie weten we precies welk systeem het voordeligst voor u uitpakt.

#5 Voordelig in onderhoud

Het onderhoud van een elektrische poort is een stuk voordeliger dan u misschien zou denken. Wanneer u de elektrische poort elk jaar even laat inspecteren voorkomt u problemen. Bovendien gaat uw elektrische poort dankzij het betaalbare onderhoud een stuk langer mee. U verdient het onderhoud dus vanzelf terug.

Een geautomatiseerde elektrische poort kent eigenlijk alleen maar voordelen. Dankzij een goede poort wint u aan veiligheid, privacy en comfort – en dat voor een verrassend lage prijs. En het mooie is: u kunt eigenlijk elke poort elektrisch maken en automatiseren.

Dus wat houdt u nog tegen? Kijk meteen op de website voor de mogelijkheden om uw thuis mooier, comfortabeler én veiliger te maken.

Een elektrische poort is mooi, veilig en biedt privacy. En bij Automatischedeuren24.nl ook nog eens voor een scherpe prijs.

Neem contact met ons op voor persoonlijke advies en een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Maar hoe dan ook is dit een investering waar u nog lang van zult kunnen genieten en die blijvend de waarde van uw woning zal verhogen.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.