Service en onderhoud

Wageman neemt de installatie en het onderhoud van automatische deuren volledig voor zijn rekening. Ook als dat betekent dat er ’s ochtends om 5 uur begonnen moet worden om de zaak ’s middag weer te openen.

Onderhoud op Automatische deuren, hekken en poorten van alle bekende merken

project-automatische-deur
derde-project-automatische-deur

Voor service en montage van automatische deuren en poorten kunt u ook bij ons terecht. Wij monteren natuurlijk graag het aangekochte produkt voor u, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te gaan doen met ondersteuning van ons.

Wilt u graag een onderhoudscontract? Dat kan! Alleen werken we niet met contracten zoals de grote firma’s maar werken we met een klantenlijst. Indien u graag jaarlijks onderhoud wilt aan uw poort of automatische deuren, dan zetten we u op deze klantenlijst en nemen elk jaar automatisch contact op met u. Komt het een keer heel slecht uit ? Dan slaan we het gewoon een keer over en blijft u de baas over uw uitgaven.

Ook voor reparatie voor alle merken deuren en poorten kunt u bij ons terecht. We hebben een landelijke dekking en werken van Groningen tot Maastricht en zelfs in Duitsland en Luxemburg.

Bel voor service en montage 0316-340818 of neem contact op voor meer informatie.

Wij leveren aan

Klant VBH - Automatische deuren
Klant The Ed - Automatische deuren
Klant Saba - Automatische deuren
Klant Marqt - Automatische deuren
Klant Hanze Hifi - Automatische deuren
Klant Hampshire - Automatische deuren
Klant Fitpunt - Automatische deuren
Klant Firezone - Automatische deuren
Klant Eden Hotels - Automatische deuren
Klant de Duif - Automatische deuren

Onze klanten aan het woord

Wij zijn erg tevreden over onze automatische deuren. Van tevoren duidelijke en heldere communicatie en goede afspraken gemaakt. De tijd tussen bestellen en plaatsen verliep geheel volgens de tijd die door dhr Wageman was aangegeven.

Plaatsing ging prima, geen last van hinder gehad tijdens het plaatsen terwijl de winkel open was. Alles binnen 1 dag klaar. Duidelijke uitleg gehad over de werking van de deuren. Kortom: wij zijn erg tevreden over dit bedrijf!

Bakkerij Haaksma
Jacob Heemstra

Na mail contact over een automatische schuifdeur kreeg ik direct informatie en goed advies. Andere leveranciers gaven aan dat er bij ons geen automatische deur in kon. Wageman ging de uitdaging aan en het zit er perfect in. Alles werkt naar behoren en ziet er fantastische uit. Ook de prijs is vergeleken met andere aanbieders zeer scherp. Montage binnen een dag en kwaliteit op hoog niveau.

Volvo
Henry Zumbrink

Wij zijn zeer tevreden over de automatische deur. Als hotel is dit comfortabeler voor onze gasten met koffers en het is ook een stuk veiliger. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en de service is erg goed. Daarom zouden wij Wageman-automatischedeuren-beveiliging.nl aan iedereen aanbevelen.

Hotel Faber
Martin Faber

Wij hadden een schuifdeur waarvan de aandrijving niet goed werkte. Wageman Onderhoud en Montage heeft voor een nette prijs een nieuwe aandrijving geleverd en gemonteerd. De schuifdeur werkt weer perfect en we hebben er veel plezier van. Tevens is een kleine storing netjes telefonisch geadviseerd wat te doen en verholpen. Een bedrijf met voldoende kennis op het gebied van automatische deuren.

Landbouw- en industrietechniek Bonhof
Henri Bonhof