Elektrische poorten

Ook voor de automatisering van hekken, schuifhekken en poorten bent u bij Wageman Automatische Deuren & Montage aan het juiste adres. Wij adviseren, installeren en zorgen voor het onderhoud.

Wageman Automatische Deuren & Montage automatiseert en onderhoudt hekken, draaideuren, schuifdeuren en automatische poorten. Door eenvoudig jaarlijks onderhoud gaat uw schuifhek jaren langer mee. Wageman neemt dit werk graag voor u uit handen.

Door direct de juiste automatisering voor uw hek of schuifhekken te plaatsen, voorkomt u storingen in de toekomst. U kunt dus vertrouwen op onze expertise en verzekert u van het beste oplossing voor de scherpste prijs.

Elektrische Poortopener

De voordelen van Elektrische poorten

  • Bieden veiligheid, privacy én comfort
  • Betaalbaarder dan ooit tevoren
  • Scherm gemakkelijk je woonomgeving of bedrijfsterrein af
  • Wij helpen graag met de installatie!

Wij werken met

logo ditec
Elektrische poorten
Elektrische poorten

Automatiseren van hekken, schuifhekken en poorten van elke omvang

Wageman levert automatiseringssystemen van het merk Ditec. Dit is een bekende Europese fabrikant van onder andere automatische schuifhekken, schuifdeuren en slagbomen, die zijn producten verkoopt in ruim 70 landen.

Bij de automatisering van bestaande schuifhekken en poorten moet u rekening houden met:

  • Het gewicht van het hek of de elektrische poorten
  • De aandrijving
  • Het klimaat (denk aan wind- en weerbestendigheid)

 

Verleng levensduur schuifhekken met jaren

Wageman heeft jarenlange ervaring met het installeren van de verschillende systemen en het onderhoud ervan. Zo verzekert u zich van kwaliteit en vakmanschap én verlengt u de levensduur van uw schuifhekken en poorten met jaren.

Wat zijn de voordelen van elektrische poorten?

Elektrische poorten bieden verschillende voordelen, waaronder verbeterde veiligheid, gemak en comfort, esthetische waarde en een verhoogde waarde van het pand.

Welke soorten elektrische poorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten elektrische poorten, zoals schuifpoorten, draaipoorten, sectionaalpoorten en garagedeuren. Elk type heeft zijn eigen voordelen en kan worden gekozen op basis van de specifieke behoeften van het pand.

Hoe worden elektrische poorten bediend

Elektrische poorten worden bediend door middel van een afstandsbediening, toetsenbord of intercomsysteem. Sommige systemen bieden ook de mogelijkheid om de poorten te bedienen via een smartphone-app.

Kunnen elektrische poorten worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, elektrische poorten kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften van het pand. Zo kunnen poorten worden uitgerust met speciale veiligheidssystemen, zoals sensoren die obstakels detecteren en de poorten stoppen als er iets in de weg staat.

Zijn elektrische poorten veilig?

Ja, elektrische poorten zijn veilig. Ze zijn uitgerust met sensoren die obstakels detecteren en de poorten stoppen als er iets in de weg staat. Bovendien voldoen ze aan veiligheidsnormen en zijn ze ontworpen om te voorkomen dat mensen bekneld raken tussen de poorten.

Hoe worden elektrische poorten geïnstalleerd?

Elektrische poorten worden geïnstalleerd door professionele installateurs die ervaring hebben in het installeren van elektrische poorten. Het proces omvat het uitvoeren van een site survey, het ontwerpen van de poorten en het installeren van de hardware en software.

Hoe onderhoud ik elektrische poorten?

Elektrische poorten moeten regelmatig worden onderhouden om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Dit omvat het controleren van de sensoren en mechanische onderdelen, het smeren van de poortmechanismen en het vervangen van versleten onderdelen. Het is aanbevolen om een professionele onderhoudsdienst in te schakelen om ervoor te zorgen dat de poorten veilig en efficiënt blijven functioneren.