Elektrische poorten

Ook voor de automatisering van hekken, schuifhekken en poorten bent u bij Wageman Automatische Deuren & Montage aan het juiste adres. Wij adviseren, installeren en zorgen voor het onderhoud.

Wageman Automatische Deuren & Montage automatiseert en onderhoudt hekken, draaideuren, schuifdeuren en automatische poorten. Door eenvoudig jaarlijks onderhoud gaat uw schuifhek jaren langer mee. Wageman neemt dit werk graag voor u uit handen.

Door direct de juiste automatisering voor uw hek of schuifhekken te plaatsen, voorkomt u storingen in de toekomst. U kunt dus vertrouwen op onze expertise en verzekert u van het beste oplossing voor de scherpste prijs.

Elektrische Poortopener

De voordelen van Elektrische poorten

  • Bieden veiligheid, privacy én comfort
  • Betaalbaarder dan ooit tevoren
  • Scherm gemakkelijk je woonomgeving of bedrijfsterrein af
  • Wij helpen graag met de installatie!

Wij werken met

logo ditec
Elektrische poorten
Elektrische poorten

Automatiseren van hekken, schuifhekken en poorten van elke omvang

Wageman levert automatiseringssystemen van het merk Ditec. Dit is een bekende Europese fabrikant van onder andere automatische schuifhekken, schuifdeuren en slagbomen, die zijn producten verkoopt in ruim 70 landen.

Bij de automatisering van bestaande schuifhekken en poorten moet u rekening houden met:

  • Het gewicht van het hek of de elektrische poorten
  • De aandrijving
  • Het klimaat (denk aan wind- en weerbestendigheid)

 

Verleng levensduur schuifhekken met jaren

Wageman heeft jarenlange ervaring met het installeren van de verschillende systemen en het onderhoud ervan. Zo verzekert u zich van kwaliteit en vakmanschap én verlengt u de levensduur van uw schuifhekken en poorten met jaren.