Automatische draaideuren

Automatische draaideuren plaatsen, vervangen of repareren

Automatische draaideuren zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk maar aan bijvoorbeeld fysiotherapie, waar mensen die slecht ter been zijn de praktijk toch makkelijk kunnen betreden. Of aan de zorginstelling met oudere en/of minder valide bewoners. Ook de VVE kiest steeds vaker voor automatische draaideuren. Omdat mensen steeds meer thuis blijven wonen en niet meer de kracht hebben de deur zelfstandig  te openen of te sluiten. Hiervoor is de automatische draaideur een uitkomst.

Een automatische draaideur biedt naast comfort een stuk veiligheid. Omdat de deur altijd gesloten wordt krijgen vreemden geen toegang tot uw pand. De deur kan op verschillende manieren geopend worden. Bijvoorbeeld met een handzender, een sleutelschakelaar, een sensor of een toegangscontrolesysteem, waarbij u een tag (sleutelhanger) of pas moet aanbieden om toegang te krijgen tot het pand. Op deze pagina vindt u alles voor het installeren van een automatische draaideur. Kunt u hem zelf monteren? Geen probleem, we staan u graag met raad en daad bij. Heeft u niet de juiste kennis? Dan monteren onze medewerkers de automatische draaideur graag voor u.

Automatische draaideur Wageman

Waarom een automatische draaideur van Wageman?

  • Comfortabel en veilig
  • Op veel verschillende manieren te openen
  • Wij verzorgen de plaatsing en het onderhoud
  • Géén dure service contracten!
  • Ook reparatie van bestaande deuren mogelijk

Wij werken met:

logo erreka
Automatische draaideuren ziekenhuis
automatische-draaideuren

Automatische draaideuren plaatsen, vervangen of repareren

Heeft u een automatische draaideur van een van de bekende merken? Dan zit u waarschijnlijk aan een duur servicecontract vast. Na verloop van tijd is dit echter verlopen. Krijgt u dan een storing, dan adviseert de fabrikant vaak volledige vervanging, terwijl reparatie nog heel goed mogelijk is. Hier komt de expertise van Wageman om de hoek kijken.

Wageman levert hoogwaardige automatische schuifdeuren en draaideuren van gerenommeerde merken als Erreka en Label. De deuren zijn gemaakt van hout, aluminium of volglas en er is altijd wel een deur die past bij uw pand.
U beschikt vaak binnen een dag al over uw nieuwe automatische draaideuren, maar ook reparatie of onderhoud van bestaande deuren is mogelijk. Zo knapt u met een zogenaamde Retrofit (besturing en motor in één) defecte oude deuren helemaal op en bespaart u duizenden euro’s op de aanschaf van een nieuw systeem.