Toegangspoortjes

Ook voor de installatie van toegangspoortjes en andere toegangsmogelijkheden bent u bij Wageman Automatische Deuren & Montage aan het juiste adres. Wij adviseren, installeren en zorgen voor het onderhoud.

Wageman Automatische Deuren & Montage automatiseert en onderhoudt niet alleen hekken, draaideuren, schuifdeuren en poorten, maar levert ook draaipoortjes (ook wel turnstiles genoemd) om toegang tot locaties te automatiseren en veiliger te maken.

Door direct de juiste draaipoortjes of toegangsmogelijkheden te plaatsen, voorkomt u moeilijkheden bij drukke evenementen en komen alleen de mensen binnen die er horen te zijn. Bij Automatische Deuren 24 kunt u vertrouwen op onze expertise en verzekert u van het beste oplossing voor de scherpste prijs.

draaipoortjes (1)

De voordelen van toegangspoortjes

  • Bieden veiligheid, privacy én comfort
  • Betaalbaarder dan ooit tevoren
  • Scherm gemakkelijk de toegang voor onbevoegden af
  • Bezoekersaantallen zeer makkelijk bij te houden
  • Wij helpen graag met de installatie!

Wij werken met

motorlinelogo
saimalogo
draaipoortjes (2)
Tourniquet deur

Automatiseren van toegangscontrole door middel van toegangspoortjes

Toegangscontrole met draaipoortjes wordt vaak gebruikt om te controleren wie er naar binnen kan en wanneer ze naar binnen kunnen. Door toegangscontrolesystemen met draaipoortjes te installeren, kan een bedrijf de toegang tot het gebouw autonoom en efficiënt controleren.

Sportfaciliteiten, evenementen, magazijnen en meer maken gebruik van toegangscontrolesystemen met draaipoortjes om ervoor te zorgen dat de ingangen worden gecontroleerd.

Extra veiligheid met beschermde toegang

Toegangscontrolesystemen met draaipoortjes worden vaak geïnstalleerd in gebouwen en op locaties om de veiligheid te verhogen. Ze kunnen zo worden geconfigureerd dat alleen mensen met de juiste legitimatie (zoals een pas, keycard of code) toegang hebben en blijven vergrendeld tot de juiste legitimatie wordt getoond.

Bepaalde type draaipoortjes, zoals die met volledige hoogte, bieden extra veiligheid door hun constructie van vloer tot plafond, waardoor ze vrijwel ondoordringbaar zijn. Deze modellen worden gebruikt voor toepassingen met hoog risico/hoge veiligheid, zoals in datacentra, gevangenissen, bouwwerven, en belangrijke overheids- en militaire faciliteiten.