Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige automatische schuifdeur of draaideur, maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Zoek dan niet verder, want u vindt hem gegarandeerd op Automatischedeuren24.nl.

  • Automatische deuren zijn eenvoudiger
  • Voor iedereen eenvoudig
  • Aantrekkelijk en geavanceerd
  • Worden correct geïnstalleerd
  • Veilig en voldoen aan de EU wetgeving
  • De keuze aan draai- en schuifdeuren is enorm

  Onze klanten aan het woord

  Wij zijn erg tevreden over onze automatische deuren. Van tevoren duidelijke en heldere communicatie en goede afspraken gemaakt. De tijd tussen bestellen en plaatsen verliep geheel volgens de tijd die door dhr Wageman was aangegeven.

  Plaatsing ging prima, geen last van hinder gehad tijdens het plaatsen terwijl de winkel open was. Alles binnen 1 dag klaar. Duidelijke uitleg gehad over de werking van de deuren. Kortom: wij zijn erg tevreden over dit bedrijf!

  Bakkerij Haaksma
  Jacob Heemstra

  Na mail contact over een automatische schuifdeur kreeg ik direct informatie en goed advies. Andere leveranciers gaven aan dat er bij ons geen automatische deur in kon. Wageman ging de uitdaging aan en het zit er perfect in. Alles werkt naar behoren en ziet er fantastische uit. Ook de prijs is vergeleken met andere aanbieders zeer scherp. Montage binnen een dag en kwaliteit op hoog niveau.

  Volvo
  Henry Zumbrink

  Wij zijn zeer tevreden over de automatische deur. Als hotel is dit comfortabeler voor onze gasten met koffers en het is ook een stuk veiliger. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en de service is erg goed. Daarom zouden wij Wageman-automatischedeuren-beveiliging.nl aan iedereen aanbevelen.

  Hotel Faber
  Martin Faber

  Wij hadden een schuifdeur waarvan de aandrijving niet goed werkte. Wageman Onderhoud en Montage heeft voor een nette prijs een nieuwe aandrijving geleverd en gemonteerd. De schuifdeur werkt weer perfect en we hebben er veel plezier van. Tevens is een kleine storing netjes telefonisch geadviseerd wat te doen en verholpen. Een bedrijf met voldoende kennis op het gebied van automatische deuren.

  Landbouw- en industrietechniek Bonhof
  Henri Bonhof