Over ons

Bent u op zoek naar een hoogwaardige automatische schuifdeur of draaideur, maar wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Zoek dan niet verder, want u vindt hem gegarandeerd op Automatischedeuren24.nl.

Automatische deuren, hekken en poorten voor iedereen

Wageman Automatische Deuren heeft ruim 20 jaar ervaring met het installeren van automatische deuren, poorten en hekken. Daarbij hebben we maar 1 doel: de aanschaf van automatische deuren en hekken voor iedereen mogelijk maken.

Bij Wageman Automatische Deuren bestelt u niet alleen eenvoudig hekken en deuren, maar kunt u ook terecht voor alle mogelijke accessoires en service, zoals:

  • Drukknoppen
  • Toegangscontroles
  • Sensoren
  • Schakelaars
  • En nog veel meer
project-automatische-deur

Automatische deuren, hekken en poorten van alle bekende merken

Engel-rozen-elektrische schuifdeur

Op Automatischedeuren24.nl bestelt u vanuit huis automatische deuren en accessoires, voor de scherpste prijs. Daarnaast krijgt u maximale keuzevrijheid en dat heeft een aantal grote voordelen.

1. Automatische deuren zelf installeren of laten doen, overal in Nederland en België

Wilt u de automatische deuren zelf plaatsen of laat u het liever doen? Het kan allebei en u geeft het eenvoudig aan bij uw bestelling. We leveren alle deuren en hekken met een heldere handleiding en komt u er toch niet uit, dan kunt u altijd bellen.

2. Alle accessoires en deuren razendsnel geleverd

Heeft u een extra deurknop, sensor of schakelaar nodig, dan hebben we deze vrijwel zeker op voorraad. Voor deuren en hekken is de levertijd een week, maar vaak korter. Vandaag besteld is razendsnel in huis.

3. Hoogstaande automatische deuren en hekken van bekende merken, voor zeer scherpe prijzen

Bij Automatischedeuren24.nl bestelt u kwalitatief hoogstaande deuren en hekken van de bekende merken Chameo, Entrematic en Ditec. Dit aanbod breiden we regelmatig uit, waarbij de prijs-/kwaliteitverhouding altijd voorop staat. U krijgt altijd de beste deur of poort voor de scherpste prijs.

4. Onderhoud en montage zonder dwingende vaste contracten

Bekende leveranciers van automatische deuren zadelen u graag op met dure
servicecontracten. Automatischedeuren24.nl heeft daar net zo’n hekel aan als u. Wilt u dat wij het onderhoud voor u verzorgen, dan spreken we een vaste prijs af en nemen we contact op voor elke afspraak. Komt het een keer slecht uit, dan zit u nergens aan vast.

Wij leveren aan

Klant VBH - Automatische deuren
Klant The Ed - Automatische deuren
Klant Saba - Automatische deuren
Klant Marqt - Automatische deuren
Klant Hanze Hifi - Automatische deuren
Klant Hampshire - Automatische deuren
Klant Fitpunt - Automatische deuren
Klant Firezone - Automatische deuren
Klant Eden Hotels - Automatische deuren
Klant de Duif - Automatische deuren

Onze klanten aan het woord

Wij zijn erg tevreden over onze automatische deuren. Van tevoren duidelijke en heldere communicatie en goede afspraken gemaakt. De tijd tussen bestellen en plaatsen verliep geheel volgens de tijd die door dhr Wageman was aangegeven.

Plaatsing ging prima, geen last van hinder gehad tijdens het plaatsen terwijl de winkel open was. Alles binnen 1 dag klaar. Duidelijke uitleg gehad over de werking van de deuren. Kortom: wij zijn erg tevreden over dit bedrijf!

Bakkerij Haaksma
Jacob Heemstra

Na mail contact over een automatische schuifdeur kreeg ik direct informatie en goed advies. Andere leveranciers gaven aan dat er bij ons geen automatische deur in kon. Wageman ging de uitdaging aan en het zit er perfect in. Alles werkt naar behoren en ziet er fantastische uit. Ook de prijs is vergeleken met andere aanbieders zeer scherp. Montage binnen een dag en kwaliteit op hoog niveau.

Volvo
Henry Zumbrink

Wij zijn zeer tevreden over de automatische deur. Als hotel is dit comfortabeler voor onze gasten met koffers en het is ook een stuk veiliger. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend en de service is erg goed. Daarom zouden wij Wageman-automatischedeuren-beveiliging.nl aan iedereen aanbevelen.

Hotel Faber
Martin Faber

Wij hadden een schuifdeur waarvan de aandrijving niet goed werkte. Wageman Onderhoud en Montage heeft voor een nette prijs een nieuwe aandrijving geleverd en gemonteerd. De schuifdeur werkt weer perfect en we hebben er veel plezier van. Tevens is een kleine storing netjes telefonisch geadviseerd wat te doen en verholpen. Een bedrijf met voldoende kennis op het gebied van automatische deuren.

Landbouw- en industrietechniek Bonhof
Henri Bonhof