Heel veel organisaties hebben automatische schuifdeuren. Heel veel zorginstellingen, ziekenhuizen en kantoren hebben automatische schuifdeuren. Vaak zelfs twee achter elkaar. Ook winkels hebben vaak een elektrische schuifdeur, bij supermarkten is dit zelfs min of meer de standaard. Maar waarom eigenlijk?

Verwelkom de klant

Het eerste voordeel van de automatische schuifdeur is dat het de (potentiële) klant een warm welkom geeft. Doordat de deuren automatisch openen, wordt de klant als het ware uitgenodigd om binnen te komen om te zien wat het bedrijf of de organisatie te bieden heeft.

Oude, veelal kleinere, winkeltjes hebben nog wel eens een traditionele deur die u met de hand moet openen. Sommige klanten vinden het wat onhygiënisch om de deurknop vast te pakken. U weet tenslotte nooit wie er nog meer aan heeft gezeten en wat deze persoon aan zijn of haar handen had.

En wat te denken van de klant die enthousiast probeert de deur open te trekken, ontdekt dat dit niet gaat en weer vertrekt? Terwijl als hij geduwd had, hij waarschijnlijk een aankoop had gedaan. Met een elektrische schuifdeur verliest u dus minder omzet.

elektrische schuifdeur

Een warm welkom

Door de automatische schuifdeuren geeft u de klant een warm welkom. Niet alleen in de figuurlijke zin, zoals hierboven beschreven, maar ook letterlijk. Een elektrische schuifdeur opent zich alleen als dat nodig is. Doordat deze niet onnodig open staat, verliest u geen warmte aan de buitenlucht. Het blijft binnen een behagelijke temperatuur, helemaal wanneer u een luchtsluis maakt van twee schuifdeuren achter elkaar. Hierdoor bespaart u enorm op uw stookkosten.

Meer daglicht

Een elektrische schuifdeur van glas laat  veel meer licht door dan een traditionele deur. Daardoor is de sfeer binnen een stuk prettiger.

Elektrische deuren zijn handig

Een elektrische deur is enorm handig, want als klant kunt u gewoon doorlopen. Ook als u uw handen vol hebt. U hoeft dus niet te worstelen met uw ene hand op de deur en de andere hand op uw winkelwagentje, maar kunt gewoon door. Ook hoeft u niet te hannesen met uw boodschappentassen.  De schuifdeur bespaart de klant veel ergernis, doordat hij zijn handen niet hoeft te gebruiken. Handig, toch?

Automatische-SchuifdeurSnellere doorstroom

Kijk, als iemand midden in het pad blijft staan, houdt u natuurlijk altijd een opstopping. Maar over het algemeen is een schuifdeur een ideale toegangspoort tot uw bedrijf omdat mensen gewoon in hun normale tempo kunnen doorlopen. Onderzoek heeft laten zien dat door een elektrische schuifdeur veel meer bezoekers het pand in en uit kunnen lopen dan met een traditionele deur.

Elektrische schuifdeuren zijn veiliger

Misschien is veiligheid niet het eerste waar u aan denkt bij een deur, maar een schuifdeur levert een stuk minder ongelukken op dan een traditionele deur. Wie is er niet ooit tegen een onverwachts open slaand deur aangelopen? Een automatische schuifdeur gaat zijwaarts open, waardoor dit soort onverwachte aanvaringen verleden tijd zijn. En omdat ze veelal van glas zijn, ziet u of er van de andere kant iemand aankomt, zodat botsingen voorkomen kunnen worden.

Elektrische schuifdeuren zijn terecht populair

Tegenwoordig kiest het gros van de bedrijven voor een automatische schuifdeur. Logisch, want de voordelen van een schuifdeur ten opzichte van een zwenkdeur zijn enorm. Eigenlijk kunt u als organisatie niet meer om een automatische schuifdeur heen. Heeft ook uw bedrijf een nieuwe schuifdeur nodig, of is de huidige schuifdeur aan vervanging toe? Neem dan contact op met Automatischedeuren24.nl.

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft dit bedrijf altijd de juiste toegangsdeur voor elk pand. Hierbij gebruiken we alleen de beste deuren, van kwaliteitsmerken als Chameo, Entrematic en Ditec. Hierbij houden we onze focus altijd op de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo levert Automatischedeuren24.nl altijd de beste oplossing, voor de laagst mogelijke prijs. Bovendien kunnen we het onderhoud aan uw schuifdeur voor een uiterst concurrerende prijs uitvoeren.

Ook voor accessoires, zoals een extra sensor of schakelaar bent u bij Automatischedeuren24.nl aan het juiste adres.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.