In de horeca draait alles om sfeer en beleving. Mensen bezoeken je hotel, restaurant of café om een fijne tijd te hebben. Gasten willen gemak, ze willen verwend worden. Alles moet bijdragen aan een gevoel van comfort. Dat begint al voordat ze binnenkomen. Het begint bij de deur.

Zeg iets met je voorgevel en entree

Hoe mooi en prettig het interieur ook is, wanneer de gevel niet uitnodigt om binnen te komen, loopt de gast verder. Op zoek naar een plek waar ze wel een aangename ervaring verwachten te vinden. De voorgevel en entree vertellen gasten iets over wat ze mogen verwachten. Het is dus zaak deze zó te ontwerpen dat de gast een goede indruk krijgt van wat hij of zij mag verwachten.

Een mooie automatische deur is als een uitnodiging aan elke voorbijganger. Je geeft er echt een visitekaartje mee af. Is de voorbijganger nieuwsgierig geworden? Dan zorgt de automatisch openende deur ervoor dat hij of zij vanzelf naar binnen loopt. Fijn dus, dat dit soort deuren heel makkelijk grote stromen bezoekers kunnen verwerken.

Automatische deuren voor een prettig binnenklimaat

Staat jouw horeca in het teken van rust, sereniteit en openheid? Dan is de keuze voor automatische deuren een logische. Met mooie grote automatische deuren geef je het daglicht alle ruimte om het hotel, de spa, de koffiebar een comfortabele, natuurlijke sfeer te geven. Een fijn muziekje en een prettig binnenklimaat maken het plaatje compleet.

Het mooie is dat automatische deuren bijdragen aan het prettige binnenklimaat in de horeca. In tegenstelling tot traditionele deuren sluiten elektrische schuifdeuren zich vanzelf. Hierdoor blijft warmte (of koelte) binnen. De temperatuur blijft lekker constant. Mooie bijvangst: de verwarming of airco hoeft minder hard te werken, waardoor de energierekening minder hoog uitvalt.

automatische-deuren-hotel

Verbeterde hygiëne en gemak

Automatische deuren hebben geen deurklink die door iedereen vastgepakt moet worden. Dat betekent dat de kans dat er bacteriën of virussen worden overgedragen een stuk lager is. Na corona weten we hoe belangrijk dat is. De toegenomen hygiëne is sowieso belangrijke winst, pandemie of niet, denk alleen al aan de HACCP.

Automatische deuren leveren in de horeca ook een hoop extra gemak op. Voor je bezoekers, die vrij in en uit kunnen lopen, maar ook voor medewerkers. Die hoeven geen halsbrekende toeren uit te halen om de deur te openen, terwijl ze in de ene hand een blad met glazen wijn hebben en in de andere hand een dienblad met de maaltijden van tafel 5.

Automatische deuren vergroten de veiligheid in de horeca

Voor veel horeca-bedrijven is veiligheid een belangrijk punt. Automatische deuren dragen bij aan het vergroten van de veiligheid. Deels zit dat in de toegenomen zichtbaarheid: door automatische deuren met glas heb je vrij zicht naar binnen en buiten. Maar de veiligheid van automatische deuren gaan verder dan dat. Denk aan speciale technologie om de deur inbraakwerend of brandwerend te maken. Ook kunnen de automatische deuren op afstand worden geopend. Bij calamiteiten kan de deur direct worden geopend waardoor de evacuatie soepel verloopt.

Meer weten over de voordelen van automatische deuren in de horeca? Nieuwsgierig of het ook voor jouw bedrijf een goed idee is automatische deuren te installeren? Kom dan eens praten met één van de adviseurs van AutomatischeDeuren24.nl

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.