Kun jij je nog een winkelstraat voorstellen zonder de voordelen van elektrische schuifdeuren? Of een kantoorpand waar je binnenkomt door een zware houten deur met beduimelde deurknop? Elektrische schuifdeuren zijn overal: winkels, kantoren, ziekenhuizen, openbare gebouwen, zelfs in levensloop bestendige woningen. Waarom zijn elektrische schuifdeuren zo populair? Wat zijn de voordelen van elektrische schuifdeuren?

Elektrische schuifdeuren zien er mooi uit

Er zijn elektrische schuifdeuren in allerlei uitvoeringen. Daardoor is er altijd een deur met de gewenste uitstraling. Natuurlijk wordt de standaard uitvoering van de elektrische deur het meest gekozen. Die voldoet immers in veel gevallen. Maar je kunt ook kiezen voor een elektrische schuifdeur met een slanker profiel, of zelfs een volglas schuifdeur. Dit geeft een transparante en elegante uitstraling.

Is de ruimte beperkt? Ook dan is een elektrische schuifdeur mogelijk. Kies voor een telescopische schuifdeur voor maximaal gemak.

Elektrische schuifdeuren geven gemak

Dat elektrische schuifdeuren er mooi uit zien is fijn, maar voor de meeste mensen draait het toch om gemak. Laat gemak nu net een van de belangrijkste voordelen van elektrische schuifdeuren zijn. Elektrische schuifdeuren zorgen voor een ruime en geruisloze doorgang, waardoor het binnen- en buitentreden vloeiend verloopt. Geen gedoe, gewoon ongestoord doorlopen; óók als je de handen vol hebt.

Voordelen van Elektrische Schuifdeuren

Met elektrische schuifdeuren bespaar je energie

Elektrische schuifdeuren zijn een goede keuze wanneer je de energierekening omlaag wilt brengen. Voorbij is de tijd dat je de deur moet sluiten achter mensen “die in de kerk geboren zijn”. Elektrische schuifdeuren blijven namelijk nooit (onnodig) openstaan. Zodra de bezoeker gepasseerd is, sluiten ze direct. Ze maken korte metten met toch en houden de warmte (zoveel mogelijk) binnen. Wil je het warmteverlies nog verder terugdringen? Kies dan voor een sluis met twee schuifdeuren, of zelfs een automatische draaideur.

Elektrische schuifdeuren zijn inbraakwerend

Helaas moet je bij het installeren van deuren ook nadenken over kwaadwillenden. Een van de voordelen van elektrische deuren is dat ze inbraakwerend zijn te maken. Met extra stevig glas en een toegangscontrolesysteem maak je het onbevoegden een stuk moeilijker om toegang tot je pand te krijgen.

Elektrische schuifdeuren zijn brandveilig

Een van de andere voordelen van elektrische schuifdeuren hoef je hopelijk nooit in de praktijk mee te maken: elektrische schuifdeuren zijn brandveilig. Niet alleen zijn ze 30 tot 60 minuten brandwerend, je kunt ze ook zo programmeren dat ze bij calamiteiten een vrije vluchtweg creëeren.

Elektrische schuifdeuren zijn snel te installeren

Bij www.automatischedeuren24.nl zijn we het gewend de installatie van elektrische schuifdeuren binnen één werkdag af te ronden. Daardoor beperken we de overlast tot het minimum.

Elektrische schuifdeuren zoals jij het wilt

Bij ons kun je alle kanten op. We leveren elektrische schuifdeuren inclusief montage, of –als je dat liever hebt- zonder montage. Je kunt een onderhoudscontract bij ons afsluiten, of het onderhoud zelf uitvoeren. Ook is het mogelijk om bestaande deuren te automatiseren.

Hoe jij het ook wilt, bij ons kun je rekenen op elektrische schuifdeuren van topkwaliteit tegen een bijzonder lage prijs. Dus wél elektrische schuifdeuren van kwaliteitsmerk Erreka, maar ook de prijs die je van mindere merken zou verwachten.

Ontdek alles over elektrische schuifdeuren, de voordelen en onze ervaring (30+ jaar) en werkwijze op www.automatischedeuren24.nl.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.