De voordelen van automatische deuren zijn duidelijk. Een automatische deur levert comfort en gemak, maar zorgt ook voor veiligheid en privacy. Met een automatische deur kan iedereen die binnen mág komen op een vlotte manier naar binnen, terwijl ongenode gasten de toegang wordt ontzegd.

Als u overtuigd bent van het nut en de waarde van een automatische deur, is de vraag welke van de typen automatische deuren voor u het meest passend is. Automatischedeuren24.nl biedt, in grote lijnen, drie mogelijkheden. Twee daarvan hebben betrekking op het pand zelf, de derde gaat over de toegang tot het terrein.

Typen automatische deuren: Elektrische poort

Typen automatische deuren: Automatische poorten en hekken

Met een automatisch hek of een elektrische poort kunt u de toegang tot uw terrein beperken. Een goede elektrische poort voorkomt dat mensen ongewenst uw tuin of bedrijfsterrein betreden, terwijl mensen die wel iets op uw terrein te zoeken hebben moeite binnengelaten kunnen worden. Een mooie en hoogwaardige automatische poort maakt op gastvrije wijze indruk op uw bezoekers. Tegelijkertijd geeft een elektrische poort een heel duidelijke boodschap dat ongenode gasten niet welkom zijn.

automatische-draaideur

Typen automatische deuren: Automatische draaideuren

Automatische draaideuren zijn een elegante manier oplossing wanneer u te maken hebt met ouderen of minder valide bewoners. Draaideuren zijn daarom vooral populair in de zorg. Ziekenhuizen, zorginstellingen, fysiotherapeuten en dergelijken kiezen al jaren voor een automatische draaideur. Maar ook in appartementencomplexen wordt steeds vaker een draaideur geïnstalleerd. De VVE komt er namelijk steeds meer achter dat mensen langer thuis blijven wonen. Ook wanneer ze iets minder goed ter been worden.

Een automatische draaideur is precies in te stellen zoals u dat wilt. Zo is de draaisnelheid is instelbaar, waardoor het precies klopt. En mocht iemand toch wat meer tijd nodig hebben, dan past de deur zich aan aan het looptempo van de bewoner. Ook de toegangscontrole kan op verschillende manieren worden vormgegeven.

Overigens is een draaideur niet alleen nuttig, het draagt ook bij aan de sfeer binnenshuis, want doordat een draaideur grotendeels transparant is, komt er ook lekker veel licht binnen. Tegelijkertijd voorkomt de deur dat u teveel warmte verliest aan de buitenlucht.

Typen automatische deuren: Schuifdeuren

Typen automatische deuren: Automatische schuifdeuren

Heeft u iets minder ruimte, maar wilt u wel een automatische deur? Dan is een automatische schuifdeur een goede oplossing. Automatische schuifdeuren zijn erg handig, want u kunt als bezoeker gewoon doorlopen, ook als u uwhanden vol hebt. Dat vergroot de doorstroomsnelheid, iets wat vooral voor winkels en bedrijven erg waardevol is.

Alle automatische deuren voldoen aan de hoogste standaarden

Welk van deze typen automatische deuren u ook kiest, u wilt wél kwaliteit. Daarom leveren we alleen deuren die voldoen aan de Europese veiligheidsnorm CE met een langer-dan-gemiddelde levensduur. We zeggen wel eens dat onze deuren onverwoestbaar zijn.

Moeite met kiezen?

Elk van de genoemde typen automatische deuren levert veiligheid, comfort en privacy. Maar er zijn ook verschillen tussen de verschillende mogelijkheden. En ook binnen de drie hoofdcategorieën zijn veel variaties mogelijk. Het is makkelijk om het overzicht te verliezen, waardoor u misschien een te dure oplossing biedt.

Bij Automatischedeuren24.nl hoeft u daarvoor niet bang te zijn.  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van alle typen automatische deuren, poorten en hekken weten ze bij dit bedrijf precies wat u nodig heeft. Daarbij zit u nergens aan vast: geen peperduur servicecontract, geen onnodige extra’s en al helemaal geen dure installatie van een prestigieus merk als er een goedkopere (vaak betere) optie voor handen is.

Bij automatischedeuren24.nl kijken we met een frons naar bekende leveranciers die hun klanten allemaal dure extra’s opdringen. Wij geloven daar niet in. Waar we wél in geloven? Maatwerk. Het liefst gaan we met u in gesprek om de voor u beste automatische deur uit te zoeken.

U zult zien dat een deur, poort of hek van Automatischedeuren24.nl minstens zo goed is als de producten van concurrenten, maar dan tegen een stuk lagere prijs. Zelfs met de bekende merken, als Erraka, Label, Chameo, Entrematic en Ditec  bent u bij ons een stuk voordeliger uit.

Ook voor reparaties, onderhoud of accessoires bent u bij ons op de juiste plek. Neem contact met ons op, of vraag om een offerte via onze website.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.