Is het tijd om de entree van je bedrijf, instelling of organisatie op te knappen? Denk dan eens aan een automatische draaideur. Want een automatische draaideur is stijlvol, gebruikersvriendelijk en verrassend voordelig.

Wat is een automatische draaideur?

Bij de term automatische draaideur denk je wellicht aan zo een entree zoals je die veel vindt bij de betere hotels, maar ook bij winkelcentra en andere openbare ruimtes die grote stromen bezoekersverkeer aan moeten kunnen. Maar denk niet alleen aan deze hypnotiserende cirkelende deuren. Ook normale zwenkdeuren veranderen met een draaideurautomaat in een automatische draaideur.

Vlottere doorstroming

Een van de grote voordelen van een automatische draaideur is dat de doorstroming van mensen en goederen in je gebouw een stuk soepeler verloopt.

Bespaar op de energierekening met een automatische draaideur

Een automatische draaideur werkt energie-efficient. Daardoor zijn de bedrijfskosten van een automatische draaideur erg laag. Niet alleen dat, per saldo helpt een automatische draaideur je energiekosten terug te dringen. Hoe dat komt? De automatische draaideur sluit zich vanzelf wanneer er niemand in de buurt is. Dus geen deuren die op en kier (of wagenwijd open) blijven staan. Geen tocht, geen warmteverlies. De elektriciteit die het gebruik van de automatische draaideur kost bespaart elk jaar een enorm bedrag op de verwarmingskosten.

tweede-project-automatische-deur

Automatische draaideuren zijn soepel, stil en veelzijdig

De automatische draaideuren van Erreka en Label hebben zich ruimschoots bewezen in de praktijk. Maak van praktisch elke deur een automatische draaideur. Of de deur nu van glas, hout of metaal is, het maakt niet uit. Je kunt de automatische deur uitrusten met een bewegingssensor, of met een toegangscontrolesysteem. Zo bepaal jij wie er naar binnen mag (en wie niet).

Automatische draaideuren zijn veilig

Automatische draaideuren bieden veel mogelijkheden om de veiligheid in je pand te vergroten. Koppel de deur aan een toegangscontrolesysteem en je weet zeker dat alleen bevoegde personen de automatische draaideur kunnen gebruiken.  Sowieso zijn alle automatische draaideuren voorzien van veiligheidsmaatregelen. Klemzitten tussen de deur is onmogelijk dankzij de slimme sensoren. En doordat de automatische deur gekoppeld kan worden aan de brandbeveiliging kun je er op rekenen dat ze bij calamiteiten een vrije vluchtweg bieden.

Weinig onderhoud nodig

Elk apparaat heeft onderhoud nodig. Een automatische draaideur is daarop geen uitzondering. Maar dankzij de duurzame kwaliteit vergen de deuren van Erreka en Label erg weinig onderhoud. Het zou dus zonde om een duur servicecontract bij de fabrikant af te sluiten. Je kunt dit onderhoud neerleggen bij je eigen technische dienst, of kies voor een gespecialiseerde onderhoudsmonteur. Bij www.automatischedeuren24.nl leggen we ons al ruim 30 jaar toe op het installeren en onderhouden van alle soorten automatische draaideuren. Maak gebruik van onze expertise om het onderhoud zo efficiënt (en voordelig) mogelijk uit te voeren.

Meer weten?

Een vlotte doorstroming en comfort, een lagere energierekening, veelzijdigheid, veilig en lage onderhoudskosten. Het is nogal een verlanglijstje. Maar dat is het fijne van een automatische deur: je krijgt het allemaal.

Wil je meer weten over het installeren van een automatische draaideur? Of wil je bestaande deuren laten ombouwen tot automatische draaideur? En ben je benieuwd hoe een automatische draaideur kan helpen bij de beveiliging van je pand? Kom dan eens langs bij https://www.automatischedeuren24.nl/automatische-draaideuren/ of neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.