Welkom

0316-341350

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Compact Line - Type C- Vrijhangend model C1500W NT Waterverwarmings type

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Excl. BTW: € 1.483,00 Incl. BTW: € 1.794,43

Korte omschrijving

Het luchtgordijn, model Compact Line , is leverbaar en vrijhangend en inbouwuitvoering.
de maximale deurhoogte bedraagt bij dit model 2,50mtr.Door de toestellen te koppelen is iedere gewenste toestellengte realiseerbaar. Meerdere toestelen kunnen via een "plug and play"stekker met elkaar worden verbonden.

Meer afbeeldingen

Extra informatie Compact Line - Type C- Vrijhangend model C1500W NT Waterverwarmings type

Levertijd 1 week
Samenstelling N/B
Omschrijving Het luchtgordijn, model Compact Line , is leverbaar en vrijhangend en inbouwuitvoering. de maximale deurhoogte bedraagt bij dit model 2,50mtr. Door de toestellen te koppelen is iedere gewenste toestellengte realiseerbaar. Meerdere toestelen kunnen via een "plug and play"stekker met elkaar worden verbonden. De vrijhangende Compact line Luchtgordijnen beschikken over een fraaie omkasting van plaatstaal met afgeronde kuststof zijkappen in kleur van het toestel. het afneembare luchtaanzuigrooster van geperforeerde plaat is eveneens in de kleur van het apparaat gelakt, standaard in ral 9010. Voor een optimale luchtgeleiding en dieptewerking van het luchtgordijn zijn de lamellen stromingsdynamisch ontwikkeld. Tangentiaal ventilatoren zorgen voor een gelijkmatige en comfortabele luchtstroom. De Compact Line Luchtgordijnen zijn uitgerust met een Ecopower regeling met uitzondering van de ambient uitvoering. de regeling bestaat uit een 3-weg ventiel(water uitvoering) , een geintegreerde ruimte temperatuursensor en een regel interface. verder biedt de Ecopower regeling mogelijkheden voor het aansluiten van een timer of deurcontactschakelaar.
Specificatie Afmetingen: 2200x275x198 Aansluitspanning: 230V Max uitblaassnelheid: 8,5 m/s Max luchthoeveelheid: 2360 m3/h Gewicht: 37 kg Geluidsniveau: 56 dBA
Realisatie: Netfort's Magento Webshops