Voor een gastvrije en moderne uitstraling kan eigenlijk geen enkel bedrijf of organisatie meer zonder een automatische deur. Automatischedeuren24.nl is gespecialiseerd in het leveren, monteren, installeren en onderhouden van verschillende soorten automatische deuren.

Het bedrijf is niet alleen goed in elektrische schuifdeuren of automatische draaideuren, maar draait ook zijn hand niet om voor een elektrische poort of hek. Maar het bedrijf gaat net even een paar stapjes verder dan andere leveranciers van elektrische deuren.

Automatische deuren

Een persoonlijke benadering

Een van de grootste troeven van Automatischedeuren24.nl is de persoonlijke benadering. Sommige leveranciers zetten vooral in op de grote merken, met de bijbehorende servicecontracten. Vaak betaalt u bij hun een stuk meer, omdat deze bedrijven enorme marketingbudgetten hebben. Maar als ondernemer heeft u daar geen boodschap aan, u wilt gewoon een goede elektrische deur.

Daarom gaan we bij Automatischedeuren24.nl uit van uw wensen. Wilt u dat we de deur voor u komen monteren en installeren? Dat kan. Wilt u het monteren liever zelf doen? Ook dat is mogelijk. Wil u dat we de automatische deur voor u onderhouden, en daarmee de levensduur met enkele jaren verlengen? Ook dat doen we graag voor u. Maar dan wél tegen een schappelijke prijs. En u zit bij ons ook nergens aan vast.

Omdat er zoveel mogelijk is, vinden we het belangrijk om u goede en volledige informatie te geven.

Er is meer mogelijk dan u denkt

Een tijdje geleden hadden we een Volvo-dealer als klant. Hij wilde graag een automatische schuifdeur, maar had bij verschillende leveranciers nul op het rekest gekregen. Een automatische schuifdeur zou bij hem niet kunnen. Kijk, dáár geloven we dus niet in. Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk bleken we toch een mooie automatische schuifdeur te kunnen realiseren. Wij trots, de klant blij: “Alles werkt naar behoren en ziet er fantastische uit. Ook de prijs is vergeleken met andere aanbieders zeer scherp. Montage binnen een dag en kwaliteit op hoog niveau.”

Automatische deur Maastrich

Toegangscontrole zoals jij dat wilt

De ene automatische deur of poort is de andere niet. Bij een schuifdeur voor een winkel wilt u dat hij voor iedereen open gaat, maar dat u hem wel met een druk op de knop op slot kunt zetten. De schuifdeur van een appartementencomplex moet bewoners verwelkomen, maar vreemden buiten de deur houden. Bij de toegangspoort tot uw bedrijfsterrein wilt u dat de receptionist(e) bepaalt wie er wel en niet in komt. Maar thuis wilt u dat de toegangspoort automatisch opent wanneer u, uw partner of kinderen aan komen rijden. Voor anderen moet hij gesloten blijven.

Daarom zijn er verschillende systemen voor toegangscontrole, die elk perfect zijn in een bepaalde context. Een sensor-systeem is het beste wanneer u in principe iedereen toe wilt laten. Voor kantoren en appartementen is een systeem met persoonlijke tags waarschijnlijk meer passend. En in een privésituatie wilt u misschien werken met een afstandsbediening, of zelfs een in de auto ingebouwde transponder. Bij Automatischedeuren24.nl helpen we u graag om de juiste techniek te kiezen.

Repareren wat niet te repareren is

Een andere klant benaderde ons omdat zijn automatische draaideur defect was. Omdat de deur al een paar jaar oud was, was het dure servicecontract met de leverancier verlopen. De klant verwachtte dat de leverancier de reparatie wel zou kunnen uitvoeren. De leverancier gaf echter aan dat dit niet zinvol was. De klant kon beter overgaan tot vervanging van de hele installatie. Dat zou echter duizenden euro’s kosten.

Toen de klant bij ons aanklopte voor hulp, was ons al snel duidelijk dat de draaideur nog prima functioneerde. Alleen de motor en de aansturing bleken aan vervanging toe te zijn. We voerden een Retrofit uit, waarna de deuren weer als nieuw functioneerden. En dat voor een fractie van de kosten die hij zou hebben gemaakt als hij was ingegaan op het voorstel van de oorspronkelijke leverancier!

Neem contact met ons op

Is een automatische schuifdeur, draaideur of toegangspoort ook bij uw pand het enige wat nog ontbreekt? En heeft u geen zin om teveel te betalen of vast te zitten aan een duur onderhoudscontract? Neem dan eens contact op met Automatischedeuren24.nl. We helpen u graag verder.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.