Automatische schuifdeuren zijn ideaal wanneer u te maken heeft met grote verkeersstromen. Dankzij automatische schuifdeuren kunnnen voetgangers zonder vertraging of gedoe naar binnen en buiten. Daarmee dragen de deuren bij aan een uitnodigende sfeer.

De open uitstraling van automatische schuifdeuren gaat niet ten koste van de veiligheid, want automatische schuifdeuren kunnen naar wens inbraakwerend, geluidswerend en brandwerend gemaakt worden.

Diverse mogelijkheden

Automatische schuifdeuren zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De een kiest voor een zo kosten-efficiënte schuifdeur, de ander wil met automatische schuifdeuren een enorm luxe uitstraling oproepen.

Een automatische schuifdeur voor elke doelgroep

Wat uw situatie ook is, er is altijd een schuifdeur voor u.

Winkels

Bij winkels valt de keuze meestal op automatische schuifdeuren met veel glas. Deze zijn uitnodigend en veilig, want voorzien van inbraakwerende technologie.

(Semi-)openbare gebouwen

(Semi-)openbare gebouwen hebben vaak te maken met grote aantallen bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan de drukte op een station, de grote bezoekersaantallen van beurzen en congressen of aan sport- of entertainment locaties. In deze gevallen is een enkele automatische deur onvoldoende voor een vrije doorstroom. Hier valt de keuze veelal op dubbele automatische deuren. Door de grotere doorgang kunnen voetgangers makkelijker passeren.

Automatische-Schuifdeuren

Weinig ruimte

Een nadeel van automatische schuifdeuren is dat ze aan de zijkant voldoende ruimte moeten hebben. Anders kan de deur niet schuiven. Sommige bedrijven hebben die ruimte niet, bijvoorbeeld omdat de (voor-)gevel erg smal is. Voor deze situaties bieden we telescopische deuren. Deze nemen minder plek in, waardoor ze ook in smallere gevel passen.

Automatische deuren voor de juiste sfeer

Voor veel bedrijven zijn automatische deuren met veel glas een manier om bezoekers het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Maar wat als dit niet de uitstraling is die u wenst? Dan kiest u gewoon een deur met een andere uitstraling. Wie op zoek is naar een moderne uitstraling kiest bijvoorbeeld voor deuren met veel aluminium. Wilt u uitstralen dat veiligheid bij u vóór alles gaat? Dan kiest u voor hermetische schuifdeuren.

Van bestaande deuren naar automatische deuren

Wilt u een reeds bestaande deur vervangen door automatische deuren? Dan kunt u ook retrofitting overwegen. Aan de reeds bestaande deur wordt een automaat gemonteerd. Daarmee wordt die oude deur ineens een automatische deur is.

Ervaring, kwaliteit en kennis

Bij AutomatischeDeuren24.nl kunt u automatische schuifdeuren bestellen voor verschillende doelgroepen. Met ruim 30 jaar ervaring weten we precies wat in uw situatie en voor uw doelgroep de beste oplossing is. Daarbij bieden we u een compleet systeem, opgebouwd uit producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Op basis van uw wensen stellen we een oplossing samen bestaande uit een automatische deur, schakelaars, een toegangscontrolesysteem en andere opties. Ook spreken we, als u dat wilt, af hoe en wanneer we onderhoud komen plegen. Alles staat netjes op papier, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Over uw automatische deuren hoeft u zich niet meer te bekommeren.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Omdat we groot inkopen kunnen we u automatische schuifdeuren van topmerken bieden tegen een prijs die verrassend voordelig is. Ook installatie, onderhoud en reparaties zijn bij ons in goede handen. Meer weten? Kijk op www.automatischedeuren24.nl voor meer informatie.

Chat openen
1
Mocht u vragen hebben, stuur gerust een berichtje.